„Vysmívají se nám. Dělají z nás idioty.“ Holec to vzal od podlahy. Nešetřil nikoho

29.09.2023 14:00 | Monitoring

Vysmívají se nám a dělají z nás idioty. Moderátor Petr Holec zúčtoval ve svém pravidelném pořadu Živě vysílaném na youtubovém kanále Xaver Live s ministrem vnitra Vítem Rakušanem, který podle něj zešílel, a jeho krimi bandou z hnutí STAN, kterou kryje milovník premiérské funkce Petr Fiala (ODS). „To, co předvádějí, je arogance moci,“ uvedl Holec, který se zasmál tomu, že všechny průšvihy vlády a jejích představitelů se opět házejí na Babiše nebo na Putina. Věnoval se také „protažené ruce“ vlády Petra Fialy, šéfovi BIS, nebo dvojímu metru používanému moderátory České televize.

„Vysmívají se nám. Dělají z nás idioty.“ Holec to vzal od podlahy. Nešetřil nikoho
Foto: Xaver Live
Popisek: Petr Holec

Jako první se Holec pustil do komentáře k nejvýraznější domácí kauze posledních dní, kterou je Rakušanův šifrovaný telefon. Má používat stejný přístroj jako Redl z Dozimetru, jak jsme se dozvěděli od europoslance Polčáka (STAN) v jeho rozhovoru pro Mladou frontu Dnes. „Tohle jsme tu ještě neměli, abychom zjistili, že ministr vnitra používá stejný šifrovaný telefon jako mafiánská zločinecká skupina. A on nám řekne, že si s ním vlastně doma hrály jeho děti. Tahle vláda si z nás už jenom dělá legraci,“ doplnil komentátor.

„Vít Rakušan si prostě řekl, že už je takový dezolát na tom vnitru, že už tak zešílel, že už je to takový průser, co tam za necelý dva roky napáchal, a to i včetně té své krimi bandy STAN, že se nám bude vysmívat. Je zajímavé, že Rakušan před rokem, když vypukla kauza Dozimetr a zjistilo se, že Polčák, Gazdík, Redl a nejen oni používali šifrované telefony, aby si mohli sdělovat důležité byznysové informace, tak Rakušan moudře Gazdíkovi doporučil, ať šifrovaný telefon rozkope a vyhodí z okna, a teď se dozvíme, že si sám řekl o ten samý telefon, obstaral mu ho Polčák, ten telefon neplatil ani jej neuvedl do majetkového přiznání,“ rozhodil Holec nevěřícně rukama.

Vrátil se k šokujícímu vysvětlení Rakušana, že šifrovaný telefon byl jen hračka pro jeho děti. „Když to vyšlo najevo, řekl si Rakušan, že z nás udělá idioty, vidím to v jeho očích, má tam stále víc humoru. Kdybyste nevěděli, s čím si dnes hrají nejraději malé děti, tak jsou to šifrované telefony od exministra Pavla Němce a jsou to mimo jiné stejné hračky, jako u nás používají zločinecká spiknutí. Krimi banda STAN, to je neuvěřitelné. Šifrovaný mobil přispěl k tomu, že Petr Gazdík rezignoval jako ministr školství, Stanislav Polčák pozastavil členství v hnutí STAN, i když se tam teď zase vrátil, ale když to praskne na Víta Rakušana, dozvíme se, že si s tím doma hrají jeho děti,“ doplnil Holec.

Koalice se ministra Rakušana v této věci zastala a Rakušan záležitost hodil na Agrofert, činil tak prý ze strachu, že by ho odposlouchávali. Jak naznačil Holec, jde o absurdní argumentaci. „Kdo jiný za to může, buď za to může Andrej Babiš, nebo Putin, případně oba dohromady. Zeman už je mimo hru, toho už vynechávají...,“ poznamenal moderátor.

K pobavení je rovněž i samotná reakce premiéra Petra Fialy (ODS), který Rakušana kryje: „Protože Petr Fiala miluje svou premiérskou funkci, i když je ta jeho vláda každým dnem horší průšvih, tak pochopitelně nechce skončit. Všechny vládní strany se nejvíce ze všeho bojí voleb. Proto samozřejmě Rakušana podržel jako vždy. Když Rakušan odpravil krátce o volbách policejního prezidenta Švejdara, dokonce ještě ani nebyl ministrem vnitra, prošlo to. Dále Jan Farský, Dozimetr, jmenování Petra Mlejnka z té party kolem Redla z korupční kauzy Dozimetr šéfem civilní rozvědky, to vše Petr Fiala hodnotově přikryl,“ připomněl Holec.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Natálie Brožovská

Tomio Okamura byl položen dotaz

Co je podle vás příčinou vašeho neúspěchu?

Podle mě to souvisí i s tím, že se jste chytli papalášské manýry. Už jsem to třeba psala panu Fialovi, když tvrdil, jak je neetické někomu odebrat náhrady, když nepracuje a co myslíte, odpověděl mi alespoň? Ne. Vám už také většina z nás nestojí ani za odpověď. Dřív jste byli mnohem otevřenější. Naví...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Citace z článku: „Rakušan drží pevně Fialu pod krkem a možná i za koule“, , Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskusePivník brdský , 29.09.2023 15:09:55
Fiala žádné koule nemá.

|  14 |  0

Další články z rubriky

„Proč neřeknete, jak to je?“ Svolali schůzi kvůli zapalovači autobusů. Jenže dostal slovo Babiš

12:27 „Proč neřeknete, jak to je?“ Svolali schůzi kvůli zapalovači autobusů. Jenže dostal slovo Babiš

Premiér Petr Fiala (ODS) vystoupil před poslance s podrobnostmi o žhářském útoku v Praze. České repu…